22 Ekim 2009 Perşembe

erkek gömleğinin yeni versiyonu





Eşimin giymediği bir gömlekti.Önce yakasını söktüm sonra önlere birkaç pile yaptım,yanlardan daralttım (kendisi biraz iricedir xxl giyiyor arkadaş),ön kısma ve kollara dantel koyunca bayan gömleğine dönüştü.Eh artık ben kocacığımın gömleklerine ortak olurum:))
Birde şu resimlerim net gözükse yok bir türlü bunu beceremedim...Azimliyim yapıcaaam....






7 yorum:

dakikadanonce dedi ki...

ELLERİNİZE SAĞLIK MUHTEŞEM OLMUŞ.öNDEKİ PİLELERİ VE YAKA KISMINI SÖKÜP O HALE NASIL GETİRDİNİZ ANLATIRMISINIZ LÜTFEN EŞİMİN BİR GÖMLEĞİ VAR HİÇ KULLANILMAMIŞ VE ÖYLECE DOLAP BEKLİYO BENDE DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUMMMMMM

Laçin Tenel dedi ki...

çok hoş olmuş, ellerine sağlık...

çiçek dedi ki...

dakikadanönce:yakada polo yaka kısmını çok dikkatlice dipten kesince bu şekilde çıkıyor.Pileler: gömlek çizgili olduğu için işim kolay oldu 2 cm aralıklarla çizgileri üst üste getirip iğneledim bu işlem düzden olacak. Daha sonra yine düzden ince dikiş geçtim.kolay gelsin.

Laçin:teşekkür ederim canım.

çiçek dedi ki...

dakikadanönce:güzel yorumlarınız için teşekkürler.pileli eteği sormuşsunuz.Ben ölçü almadan yaptım sadece pilelerin genişliği 7cm.ön ve arkada 5 tane pile var.Pileleri iğneleyip eteği dikmeden bedeninizde ölçüp pilelerin adedini ayarlayın.Umarım yadımcı olmuşumdur.

dakikadanonce dedi ki...

çiçek hanım açıklamalarınız için çok teşekkür ederim ama size bir sorum daha olacak. gömleğin yaka kısmını kestikten sonra dikiş geçiyor musunuz?

Stil Direktoru dedi ki...

Çok şık ve bir o kadar da sade olmuş canım

saaanem :) dedi ki...

merhaba. süper bir fikir. ben de yapayım kocacığımın giymediği gömleklerle. ..ellerinize sağlık. bu arada bana da beklerim sizi:)
www.snmtkr.blogspot.com