22 Aralık 2009 Salı

pullu taç



Herşeyin bir ilki var dimi..evde kullanmadığım tacı yine çift taraflı bant ve pullarla (taktım pullara)kızım için süsledim.Fena olmadı gibi.Bu pulları ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum ama renk renk almışım.Silikonla yapıştırmak zor oluyordu.Tek tek dikmek çok zaman alıyor.Bu çift taraflı bant ile çözdüm bu işi her yeri süslüyorum.Şimdi blg.masamdaki kalemliğe taktım onada bir kaç pul lazım böyle olmadı sade sade:)))
Giysilerimde pek sevmem pulu ama dekorasyonda birde kız çocuklarında çok hoşuma gidiyor.

3 yorum:

Fikir İşçisi dedi ki...

MERHABA YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENDE BLOĞUNU HEMEN ZİYARETE GELDİM BAKRIM BU ÇİFT TARAFLI BANT İŞİ BAYAĞI KULLANIŞLI GALİBA TAÇDA GÜZEL OLMUŞ BANADA LAZIM BÖYLE BİŞİY PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER:)

Serious Blogger dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle elinize sağlık çok güzel işler yapmışsınız.
Blog kullanımı ve blog tutma sebepleri ile ilgili bir araştırma yapıyorum. Aşağıdaki linkten ankete ulaşıp, doldurursanız bir blogsevere yardımcı olmuş olursunuz. Teşekkürler.

http://www.surveymonkey.com/s/blog_kullanim_anketi

veya

http://nedenblogluyoruz.blogspot.com/
Not: Araştırma sonuçları yine bu adresten yayınlanacaktır.

Fikir/Siz Yazılar dedi ki...

Çok şık ve güzel olmuşlar ellerinize sağlık, bu arada mutlu yıllar size, sağlık ve huzur dolu günler temenni ediyorum. Ayrıca bloglarımı ayırdım, hobi güzellik, el sanatları ve mutfak ile ilgili konularda gelincik adlı sayfamdan sizlere ulaşıcam ve sizleri ordan da takip edicem, oraya da geldiğinize çok sevindim., sağlıkla sevgiyle kalınız...

http://gelinck.blogspot.com