26 Eylül 2011 Pazartesi

kızımın bolerosu



Kızcağzımın ekim ayında bir düğüne giyeceği elbisenin üzerine bir hırka yada bolero bulamayınca bu boleroyu diktim.kalıp burda dergisinden.renk ve model elbiseye o kadar uyduki dikiş bildiğime hiç bu kadar memnun olmamıştım..:) kızlar büyüdükçe bir şey beğenemez oluyorlar...11 yaşında olunca  önceden çok sevdiği şeyleri çocukça bunlar demeye başlıyorlar veee problem başlıyor...

6 yorum:

suhuba dedi ki...

Edanın sayfasındaki yorumunuzu gördüm. Dikiş seven biri gibi geldi ve ta tammm öylesiniz. Bayıldım. Dikiş delisi ama bayan tembel olarak dikiş dikenlere bayılıyorum. Bolero ceket hepsi çok güzeller. Çok hoş şeyler yapmışsınız bayıldım. Ve sizi izlemeye aldım bile. :)

çiçek dedi ki...

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler..inanın yorumlarınızı okudukça daha çok dikme isteği getirdiniz.sevgiler...

suhuba dedi ki...

Bu blog dünyası böyle garip bir sinerji yaratıyor. bende bunu seviyorum zaten. Yeni cicilerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

dikisdersi dedi ki...

çiçek bu bolero ve rengi çok güzel ,ablamda dikiş ögrenmek istiyor ,kızı buyudu dedigin gibi ne buyuk ne küçükler ,bende yetişemiyorum herşeye ,oda dikiş ögrenirim demekte buldu çareyi:)bu sene bir ögrencim daha var :)
güzel günlerde giysin kızın

Unknown dedi ki...

Renginede,modelinede bayıldım.
Elleirne sağlık canım..
Bloğunu izlemeye aldım bende beklerim.

neslinin atölyesi dedi ki...

burda dergisinde görmüştüm bunun modelini ama bu renkten bu kadar da güzel dikilmişini tahmin etmemiştim. ellerinize sağlık prenses güle güle giysin inşallah.